Soita meille
Toimisto: +358 50 3500 552

SUURNOPEUSKUVAUS

Suurnopeuskuvausta käytetään laajasti tieteessä sekä tutkimuksessa ja kehityksessä. Suurnopeuskamera on laite, jolla voidaan kuvata suuri määrä yksittäisiä kuvia lyhyessä ajassa. Purettaessa nopea tapahtuma osiin mahdollistaa se tutkijoille yksityiskohtaisen havainnoinnin ongelmien ja ilmiöiden ymmärtämiseksi.

Suurnopeuskameran merkittävinä etuina ovat alhaiset käyttökustannukset, otoksen välitön tarkastelu, kuvainformaation siirto tietoverkossa ja kuvien analysointi kuva- ja liikeanalyysiohjelmistoilla. Teollisuusprosessien seurannassa suurnopeuskameralla voidaan ottaa tuhansia kuvia sekunnissa, jolloin nopeasta mekaanisesta liikkeestä saadaan yksittäisiä pysäytyskuvia. Tämä paljastaa mahdolliset virheet itse prosessissa. Tämä helpottaa tuotantokoneiden ja laitteiden säätämistä ja virittämistä.

Suurnopeuskamera voidaan asettaa kuvaamaan koneen vika-altista kohtaa jatkuvana kuvauksena. Jos tuotantokoneessa esiintyy esim. syöttö- tai pinnoitusvirhe, kamera havaitsee sen kuvassa tapahtuvan muutoksen ansiosta. Kamera lopettaa kuvaamisen ja suorittaa hälytyksen. Tuotantokatkoksen aiheuttanutta häiriötekijää päästään tutkimaan viipymättä. Kameran muistiin taltioitunutta historiaa voidaan tutkia muutamien sekuntien ajalta ennen hälytyksen syntymistä ja löytää näin häiriön aiheuttaja.

Ota yhteyttä